fbpx

STARFISH OP DE 50ste EDITIE VAN SENCITY

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″ p_margin_bottom=”20″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Op zaterdag 20 februari staat de grote zaal van het Patronaat in het teken van de 50ste editie van het Sencity festival. Anders dan bij de meeste festivals draait het tijdens Sencity om de beleving die doven en slechthorenden hebben tijdens een muzikaal optreden.

Door het winnen van de Podiumbeest Award is Starfish geselecteerd als één van de optredende acts tijdens het Sencity festival. Starfish haalde de prijs binnen tijdens de Sencity bandcontest welke werd georganiseerd door Sencity en Gitaarlem. Dat was niet de makkelijkste wedstrijd, want Starfish moest zonder Peter een dove jury zien te overtuigen.

Tijdens de optredens wordt je meegenomen in een zintuigelijke ervaring waarbij de teksten in gebarentaal worden vertolkt door signdancers. Of beleef je de nummers door de bijbehorende geuren, kleuren, trillingen en smaken waar te nemen.

Kom dansen op de zomerse Ska-Punk en reggae van Starfish. Laat je heupen swingen op de mix van ska, reggae, latin en rock van de Chileense band TemTemPiés. Feest mee met de partymakers van Je Suis Energy of ga los op de energieke live performance van Bois Le Duc.

Sencity is op zaterdag 20 februari te beleven vanaf 21:00 in de grote zaal van het Patronaat te Haarlem. Benieuwd geworden naar dit zintuigelijke avontuur? Bestel snel je kaarten via het verkoopkanaal van het Patronaat of klik hier!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]