fbpx

Sonic Fire Release Show, 26 Oktober, Patronaat Cafe – Haarlem

De Heemskerkse reggae-punk band presenteert op donderdag 26 oktober de release van hun hun nieuwe EP ‘Sonic Fire’ op het nieuwe label Sunny Vibes Records. De IJmonders van Starfish hebben de afgelopen tijd stad en land afgereisd met hun energieke liveshow en zullen deze avond zorgen voor een explosieve party waarbij de zomer weer even helemaal terug is.

Na een mooi jaar met aandacht bij 3FM, 3voor12 en Radio 1, clubshows met o.a. TenTemPies, Patchanka, Caravãna Sun en Ocean Alley, festivals als Young Art Festival, Pleuropsonic en Zandstock en shows in Londen en Zuid-Frankrijk, zijn de mannen weer de studio in gedoken voor een tweede EP. ‘Sonic Fire’ bestaat uit vijf fijne tracks vol chille reggae, zonnige ska en knallende punk. Dit alles omgesmolten in een gelaagdere sound met meer percussie, meer dub, meer gitaren en zelfs backing vocals van Charlotte Admiraal, het zusje van zanger Mats.

De eerste single ‘Another View’ kwam in de lente uit en tikt al bijna de 5.000 plays aan op Spotify. In september verschijnt de tweede single ‘Dangerzone’ en een dag na de releaseshow komt de EP officieel uit – het startschot voor vele energieke liveshows in binnen- en buitenland!

YouTube player

Seagulls bestaat uit twee creatieve broers die met hun muziek een relaxte chill-out sfeer opwekken. De jonge surfers uit Oostende zijn gewapend met zelfgemaakte gitaren, mondharmonica, stompbox en tal van voetpercussie-instrumenten en brengen zonnige, aanstekelijke surfmuziek met een eigenwijze twist. De jonge band won afgelopen jaar de muziekwedstrijd ‘Golfbreekers’ en stond ook al op het podium van Leffinge Leuren, de Paulusfeesten, Surfblend Camps en tal van andere festivals, waar ze het voorprogramma verzorgden van o.a. Equal Idiots, Chadwick Stokes, Tomorrows Tulips, Skeggs, Mat Mchugh en The Beautiful Girls.

YouTube player
TICKETS